Αρχική
Γενικές Παροχές
Περιγραφή δωματίου
Φωτογραφίες
Χρήσιμες πληροφορίες
BOOK ROOM

Η εταιρεία μας διαχειρίζεται μία σύγχρονη νεοσύστατη ξενοδοχειακή μονάδα η οποία χτίστηκε στην περιοχή Κουμαριές στην Καλαμπάκα, σε αμφιθεατρική τοποθεσία στους πρόποδες των Ιερών Βράχων των Μετεώρων.

Ο επισκέπτης αισθάνεται να αγκαλιάζεται από τους ιδιαίτερους βράχους ενώ η μοναδικότητα του τοπίου σε προκαλεί για συνεχή διερεύνηση και παρατήρηση. Η υπέροχη θέα συγκλονίζει καθώς μπορεί κανείς να ατενίζει το απέραντο φυσικό κάλος της περιοχής και να αισθάνεται δέος από την περιοχή χαρακτηρισμένη ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNESCO.

Η ξενοδοχειακή μονάδα είναι νεοκλασσικού τύπου με υψηλή αρχιτεκτονική και ιδιαίτερη αισθητική.

  

Προσφορά γνωριμίας

Με κάθε κράτηση του πελάτη ένα μπουκάλι κρασί  και φρούτα στην άφιξη άνω των τριών διανυκτερεύσεων

Παροχές δωματίου

Όλα τα δωμάτια (μίνι σουίτες) είναι εμβαδού από 32τμ έως 42τμ με δυνατότητα φιλοξενίας από 2 – 5 άτομα, διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και η θέα προς τον ορεινό όγκο της οροσειράς της Πίνδου, την πόλη της Καλαμπάκας και τα μοναδικά Μετέωρα … σου κόβει την ανάσα!

Χρήσιμες πληροφορίες

Η Καλαμπάκα είναι μία γραφική πόλη, χτισμένη στους πρόποδες των Μετεώρων, που έχει το προνόμιο να αποτελεί σταυροδρόμι καθώς ο επισκέπτης την επιλέγει για τη διαμονή του με σκοπό να επισκεφθεί το Μέτσοβο, τα Ιωάννινα, την Ελάτη, το Περτούλι, τα Τρίκαλα...

Αξιοθέατα

Σήμερα σώζονται ακέραια και λειτουργούν τα μοναστήρια Μεγάλου Μετεώρου, Βαρλαάμ, Αγίας Τριάδας, Αγίου Στεφάνου, Ρουσάνου και Αγίου Νικολάου Αναπαυσά στα οποία καθημερινά συρρέουν αμέτρητοι επισκέπτες από κάθε γωνιά της γης για περισυλλογή, προσευχή και για να ...
 

 

Οι σουίτες του Επαυλις συνδυάζουν την πολυτέλεια του ξενοδοχείου, τη ζεστασιά του ξενώνα, τη μοναδικότητα των Μετεώρων και προσφέρουν την απόλυτη θέα στα επιβλητικά Μετέωρα πίνοντας ένα ποτό μπροστά στο τζάκι ατενίζοντας τα ρομαντικά και φωτισμένα Μετέωρα!


© Boutique Hotel Epavlis :: Epavlis Hotel - Meteora Top